Østjyllands fadebur skal afspejles i Aarhus Airport

06-11-2023

Aarhus Airport lancerer i 2024 et nyt koncept for mad og drikke med rødder i lokale råvarer og specialiteter. Det udvikles i samarbejde med den aarhusianske madglobetrotter, Mikkel Wejdemann.

En af verdens ledende leverandører inden for Food and Beverage i trafikknudepunkter, SSP, overtager Aarhus Airport’s restaurant ved årsskiftet. SSP er eksperter i at skræddersy madkoncepter til folk på farten, som samtidig er stærkt forankret i det lokale fødevareudbud. Luftfartbranchen er hjemmebane for SSP, som varetager udvikling og drift af adskillige lufthavnsspisesteder verden over – blandt andet i Düsseldorf, Frankfurt, København og Paris Roissy Charles de Gaulle. Samtidig står SSP bag velkendte madbrands som Gorms, The Union Kitchen, Bistro Sommeliers og Hallernes Smørrebrød.

Ambitionen er at udvikle et unikt koncept, der er tilpasset de rejsende i Aarhus Airport, med stærk forbindelse til Aarhus og hele regionen. Reklamebureauet Gobowski er hyret til at indfange Aarhus-ånden, mens udvikling og kvalitetssikring af menuen sker i et tæt partnerskab mellem SSP og madkonsulenten Mikkel Wejdemann, som er bedre kendt som MadMikkel.

”Vi har et højt fokus på kvalitet, æstetisk indretning og ikke mindst spisefaciliteter, der skal give gæsterne og deres smagsløg en gastronomisk oplevelse med på rejsen. Vores ambitioner er et madkoncept, der spejler lufthavnens beliggenhed i det østjyske spisekammer med mange lokale råvarer og specialiteter, og som tilfredsstiller vores gæsters behov for et varieret, lækkert og prisvenligt madudvalg. I takt med den stigende trafik er tiden nu inde til at skifte kommercielt gear, og vi glæder os meget til at præsentere det nye koncept, når vi er tættere på årsskiftet”, siger Lotta Sandsgaard, som er administrerende direktør i Aarhus Airport.

Medarbejderne i den nuværende restaurant følger alle med over i det nye restaurantkoncept, og SSP søger netop nu en ny manager, som skal stå i spidsen for spiseoplevelserne i Aarhus Airport.

Restauranten vil være i normal drift under den nuværende samarbejdspartner frem til den 31. december 2023.

Bliv inspireret
og modtag nyheder